”Pro Bono Monitoring and Evaluation Services”

QURES Quality Research and Support, specializată în servicii de monitorizare și evaluare a programelor de dezvoltare socio-economică, vă aduce la cunoștință lansarea programului anual de ”Pro Bono Monitoring and Evaluation Services” (Pro-Bono M&E).

QURES demarează acest program după modelul organizației Washington Evaluators (https://www.washingtonevaluators.org/Evaluation-without-Borders), în concordanță cu misiunea QURES de a contribui la capacitatea și cultura de monitorizare și evaluare în România. Totodată, acest program se înscrie și în politica de CSR a companiei.

Prin intermediul Pro-Bono M&E, QURES intenționează să susțină în fiecare an 5 organizații prin activități relevante din perspectiva monitorizării și evaluării, în funcție de nevoi.  Sprijinul este acordat gratuit și în cuantum de aproximativ 3 zile lucrătoare / organizație / an.

Activitățile ce pot fi realizate sunt:

  • Coaching pentru elaborarea unui M&E Readiness Assesment – o analiză a măsurii în care organizația este pregătită pentru a dezvoltarea și rularea unui sistem de monitorizare și evaluare;
  • Coaching pentru analize ale evaluabilității – măsura în care intervențiile gestionate sunt evaluabile;
  • Coaching pentru îmbunătățirea sistemului de indicatori, a logicii de intervenție, a planului de evaluare (pentru programul, proiectul sau politica de interes pentru organizație);
  • Coaching pentru clarificarea design-ului evaluărilor previzionate.

În măsura în care organizația este interesată să participe la programul Pro-Bono M&E 2020, vă rugăm să ne transmiteți un mesaj la datele de contact de mai jos, până cel mai târziu 12 iulie a.c.

Pentru orice informație suplimentară nu ezitați să ne contactați. Persoană principală de contact este  Adelina Alexe, Programme Coordinator, adelina.alexe@qures.ro, 0747813155. În măsura în care doriți, puteți să o contactați direct și pe doamna Laura Trofin (PhD), Director de Program, prin e-mail (laura.trofin@qures.ro) sau telefon (0756548823).